+36707732241

bataimaria5@gmail.com

bataimaria5@gmail.com

Cim: 2030 Érd, Dráva utca 4.

Hétköznapokon 07-20 óra között

A körömgomba előfordulása az európai felnőtt népességben 3-22 százalékra tehető.

A KÖRÖMGOMBA OKAI:

A körömgombát különböző gombafajták okozhatják, de leggyakrabban a sarjadzó vagy fonalas gomba áll a fertőzés mögött. Teljesen egészséges embereknél is gyakran előfordul, könnyű elkapni, hiszen a gomba a körmöt körülvevő bőrfelszín sérülésein keresztül egyszerűen behatol a köröm és a körömágy közé. A gombák szaporodásához sötét, nedves és meleg környezet kedvez, ezért a lábkörmök gombás fertőzése gyakori. A fertőzést elősegítheti például a cukorbetegség, általános állapotgyengeség vagy visszatérő fertőzések, mint például a benőtt köröm.

  • KÖRÖMGOMBA KEZELÉSE HÁZILAG:

– Szájon át szedhető gyógyszer-antibiotikum bőrgyógyász tud felírni. Fontos hogy a kezelőorvos tudjon a páciens alapbetegségeiről és a rendszeresen szedett gyógyszereiről hiszen a gyógyszer kölcsönhatásokkal kell számolni. A szájon át szedhető gombaellenes gyógyszerek, mellékhatásokkal járhatnak, például májkárosodást okozhatnak, és gyermekkorban vagy terhesség alatt általában ellenjavalltak.

  • HELYILEG ALKALMAZOTT KÖRÖMGOMBA ECSETELŐK, KÖRÖMLAKKOK melyek gyógyszertárba vény nélkül vásárolhatóak!

Ezek a kezelések hosszadalmasak, eredményességük nagy részben függ a beteg kitartásától és fegyelmezettségétől. Sokszor eredménytelenek! Lábápóló szakemberhez érdemes fordulni a kezelés támogatása érdekébe! Akkor mondható sikeresnek a kezelés ha az új körömlemez fertőzésmentesen nő!

  • LÉZERES KÖRÖMGOMBA KEZELÉS

Az orvosi kutatásoknak köszönhetően lézeres körömgomba kezelés vált elérhetővé néhány évvel ezelőtt. A lézeres kezelés során speciális lézerkészülék (Q-KAPCSOLT ND YAG LÉZER) rövid impulzus alatt leadott lézernyaláb egy része elnyelődig a körömgomba pigmentjeiben, megszűnteti a gomba anyagcsere-folyamatait és a kezelések során teljesen inaktívvá teszi a kezelt testrészen a körömgombát.

A lézer energiáját csak a gombafonalak veszik fel, így azok elpusztulnak anélkül, hogy a körömlemezt vagy a környező szöveteket károsítanák.

Ugyanakkor a lézer be tudja indítani a gyógyulási folyamatot, emellett pedig egy erős sejtosztódást is előirányoz a beteg részen, mely következtében gyorsabb lenövés következik be.

Gyakorlati tapasztalat alapján segít bizonyos nem gombás eredetű körömproblémák megoldásában is!

A lézeres körömgomba kezelés előnyei:

Fájdalommentes.

Nincs mellékhatása.

Nem szükséges hosszú ideig tablettákat szedni.

Segíti az egészséges köröm gyorsabb növekedését.

Terhesség alatt is alkalmazható.

Végső soron, a lézeres körömgomba kezelés hatékony és biztonságos módszer a körömgomba elleni harcban, amely segít visszaállítani az egészséges köröm növekedését, fájdalom és mellékhatások nélkül.

2023 Októberétől elérhető szolgáltatás nállam!


Kezelés tartalmazza:

– 1 teljes pedikűr kezelés és lézer kezelése 10 körmön+2-dik lézeres kezelés ajándékba 2 hét múlva
beteg körmök előkészítését
– 10 köröm lézeres kezelését
– 2 pár cipő fertőtlenítését
– 2-dik alkalmas lézeres kezelés ajándékba két hét múlva
Javasolt kezelésszám 2-8 alkalomegyéntől és állapottól függően!
Bejelentkezés telefonon: 0670 7732241
messenger üzenetben: www.facebook.com/monipedikur

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük