Egészségügyi és természetgyógyászati tanulmányaimat a Natura Holisztikum Magánegyetemen folytattam, természettgyógyász ismereteimmel gyógypedikűrösként a vendégeimet teljes egészében testestől lelkestől szemlélem hiszen az  egészségügyi problémák sokszor a lábunkra is kihatással vannak.

A lábunk fontos részünk, bár sokszor méltatlanul  elhanyagoljuk, van, hogy már csak akkor foglalkozunk vele amikor fáj és akadályoz a mozgásban. A lábápolás nem luxus, az egészséges láb életminőségünk egyik fontos alapja.

Már fiatalon megismertem a pedikűr fontosságát. Kislány koromban nem megfelelően vágtam le a körmeimet és  nagyon fájdalmas következménye lett, gyulladt, gennyes benőtt köröm. Amennyire féltem, akkora megkönnyebbülés volt, mikor a gyógypedikűrös szakszerűen kivágta. Sosem fogom elfelejteni azt az első élményt, amikor én szabadítottam meg egy fiatalembert a fájdalmától. Néztünk egymásra ő örült, hogy megszabadult a fájdalmától én meg örültem az örömének és, hogy átestem a tűzkeresztségen. Ott pecsételődött meg a sorsom, ott éreztem meg először, milyen, ha valakinek hivatása van és nem csak munkája.

Várom szeretettel:

 

Tamássy Márti

30/522-2552

marti@pedikurosom.hu